IP-Rådgiverliste

En IP-rådgiver er en person, der vejleder/rådgiver inden for udvikling, beskyttelse og brug af patenter, designs, varemærker og brugsmodeller.

Listen vedligeholdes af rådgiverne selv, Patent- og Varemærkestyrelsen er derfor ikke ansvarlig for oplysningernes validitet.

Se mere her

Opret eller opdater oplysninger

For at sætte din virksomhed på IP-Rådgiverlisten kræver det en brugerkonto. Fremadrettet er det således eget ansvar at sørge for at oplysninger er korrekte og holdes opdateret.

NB! Er du ansat i et større rådgivningsfirma, vil din brugerprofil blive tilknyttet eventuelle andre brugerprofiler fra firmaet via firmaets CVR-nr., så listen giver et overblik over hvilke rådgivere, der er tilknyttet hvilke firmaer.

Opret virksomhed/rådgiver

Angiv e-mail og adgangskode for at starte din oprettelse af virksomhed/rådgiver på IP-RådgiverlistenRet virksomhedsoplysninger

Angiv e-mail og adgangskode for at logge ind og rette din virksomheds oplysninger
Glemt password


Ansvarsforsikring

En ansvarsforsikring kan dække tab i tilfælde af erstatningspligt som følge af rådgivningen. Hør evt. nærmere hos rådgiveren om forsikringstype og -beløb.


Europæisk kvalifikation

Rådgiveren er kvalificeret til at repræsentere kunder over for den relevante europæiske IPR-myndighed. European Patent Attorney, European Trade Mark Attorney eller European Design Attorney. Se evt. Nedenstående link.

Patent:
http://patentepi.com/en/education-and-training/qualifying-as-a-european-patent-attorney/

Repræsentation ved EUIPO vedr. Trademark/Design:
https://euipo.europa.eu/ohimportal/da/representation-before-euipo


Medlem af forening

En brancheforening som ADIPA kan bl.a. stille krav til ansvarsforsikring, sætte etiske regelsæt og uddanne foreningens medlemmer.

Som eksempler på brancheforeninger kan bl.a. nævnes:

ADIPA - www.adipa.dk
Advokatsamfundet - www.advokatsamfundet.dk/
AIPLA – www.aipla.org
AIPPI - http://www.aippi.org
DACG - www.dacg.dk
Danske Advokater - www.danskeadvokater.dk
EPI - patentepi.com
EPLAW - www.eplaw.org
FICPI - http://www.ficpi.org
FIR - http://www.aippi.dk


Rettighedstype

Patenter/brugsmodeller(opfindelser), design (form eller udseende) eller varemærker (navn eller logo). En rådgiver kan bidrage til ansøgning om eller håndhævelse af en rettighed. Find det rigtige rettighedsområde her.